برگزاری سومین سمپوزیوم سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در چشم پزشکی

  •  

    برگزاری سومین سمپوزیوم سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در چشم پزشکی

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    مرکز تحقیقات چشم دانشگاه علوم پزشکی ایران با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی سومین سمپوزیوم سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در چشم پزشکی را برگزار نمود
    به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی، دکتر حمیدیه، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی، در آیین افتتاحیه " سومین سمپوزیوم سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی درچشم پزشکی " در تاریخ 3 اسفند ماه 1396 در مرکز همایش های رازی به ایراد سخنرانی پرداخت.

       در ابتدا دکتر حسین آقایی دبیر علمی سمپوزیوم ضمن خوش آمدگویی و خیر مقدم به شرکت کنندگان سمپوزیوم به توضیح برنامه ها و زمانبندی سمپوزیوم پرداخت. اولین سخنران سمپوزیوم دکتر ناصری پور ریاست دانشگاه علوم پزشکی ایران، میزبان این برنامه بود که در مورد تبدیل وضعیت دانشگاه ها به نسل سوم و نقش چنین دانشگاه هایی در خلق ثروت و کارآفرینی توضیحات مفصلی را ارائه نمودند.

       پس از آن دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی معاونت علمی با تشریح دستاوردهای ستاد در 3 سال اخیر بیان کرد: با حمایت ستاد تعداد مراکز فعال در عرصه سلول‌های بنیادی در سال 1394 تا 1396  افزایش قابل توجهی یافته است و به 45 مرکز و دانشگاه رسیده است. پر رنگ شدن علوم و فناوری های سلول های بنیادی در سطح دانشگاه ها، پژوهشکده ها و مراکز تحقیقاتی موجب ایجاد رقابت بین شرکت‌های این حوزه نیز شده است که همین امر موجب افزایش پروژه‌های علمی و ثمره بیشتر این علم خواهد شد. وی با اعلام این نکته که نزدیک به 400 پروژه در 3 سال گذشت از سوی ستاد مورد حمایت قرار گرفته است، گفت: این نشان دهنده گستردگی ورود به علوم سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در میان دانشجویان و محققین کشور است.

       این سمپوزیوم با انجام سخنرانی هایی با عناوین سلول های بنیادی، مهندسی بافت، پزشکی بازساختی، چشم انداز سلول درمانی بیماری های چشم، سلول های بنیادی قرنیه، سلول های بنیادی لیمبوس، جایگزین های درمان های کنونی بازسازی سطح چشم، مهندسی بافت ملتحمه، سلول درمانی بیماری های دژنراسیون ماکولا، کارآزمایی های بالینی بیماری های شبکیه، SVF در ترمیم ضایعات اربیتوفاسیال، کاربرد iPSC در بینایی، پیشرفت های ژن درمانی در چشم پزشکی، سلول درمانی و ژن درمانی رتینوبلاستوم تا پایان روز پنجشنبه ادامه یافت.

    "سومین سمپوزیوم سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی درچشم پزشکی" در محل سالن همایش های رازی به همت مرکز تحقیقات چشم دانشگاه علوم پزشکی ایران و با همکاری ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد.