دکتر خلیل قاسمی فلاورجانی محقق برگزیده رتبه سوم گروه علوم بالینی و سلامت جشنواره رازی

  • نتایج بیست و ششمین جشنواره تحقیقاتی علوم بینایی رازی در تاریخ  دوشنبه ۲۲ دی ماه سال ۹۹ اعلام گردید.

    مطابق دوره های گذشته این دوره شامل دو بخش افراد حقیقی و نهادهای حقوقی حوزه علوم پزشکی است. برگزیدگان دسته اول، از بین محققین، محققین جوان و دانشجو و صاحبان پژوهشهای برتر و برگزیدگان حقوقی از میان مؤسسات مرتبط با پژوهش شامل دانشگاهها، مراکز تحقیقاتی، دفاتر توسعه تحقیقات بالینی، نشریات علوم پزشکی، کمیته های تحقیقات دانشجویی و مراکز رشد فناوری و همچنین مؤسسات غیر
    دولتی حامی پژوهش معرفی شدند.
    پژوهشگران در سه کمیته علوم بالینی و سلامت، کمیته علوم پایه پزشکی و کمیته ابداعات، اختراعات و فناوری در فراخوان جشنواره شرکت نمودند و شرط ثبت نام در گروه محققین دو کمیته اول، دارا بودن شاخص H دوازده و بالاتر و برای گروه محققین جوان و دانشجو H هشت و بالاتر بود و مبنای ارزیابی برحسب امتیازات کسب شده در کارنامه پژوهشی افراد می باشد.  
     
    دکتر خلیل قاسمی فلاورجانی عضو هیات علمی گروه و مرکز تحقیقات چشم دانشگاه علوم پزشکی ایران محقق برگزیده رتبه سوم گروه علوم بالینی و سلامت جشنواره رازی گردید.

    وی در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: برای دومین بار است که جزء برگزیدگان جشنواره رازی می شوم. در سال ۹۰ رتبه دوم را کسب کردم و در سال ۱۳۹۹ به صورت مشترک با یکی از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در جایگاه سوم قرار گرفتیم.
    وی با اشاره به سختگیرانه تر شدن شاخص های ارزیابی در جشنواره رازی، افزود: حشنواره رازی یکی از رویدادهای  مهم علمی و پژوهشی در ایران است و  انتخاب و گزینش افراد در این جشنواره به مرور زمان سخت تر شده است.
    مدیر گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران یادآور شد: جشنواره امسال هیچ کس را به عنوان رتبه اول معرفی نکرد و رتبه دوم به همکار دیگری در دانشگاه علوم پزشکی تهران تعلق گرفت.
    وی گفت: فکر می کنم در سال ۹۰،  حدود ۲۵ الی ۳۰ نفر برگزیده، معرفی شدند اما جشنواره رازی،  امسال فقط هفت نفر را در گروه افراد حقیقی به عنوان برگزیدگان نهایی معرفی کرد که در جمع آنها از رشته های بالینی فقط دو نفر حضور داشتند و من تنها چشم پزشک بودم.
    دکتر قاسمی با بیان اینکه در جشنواره رازی به تاثیر فعالیتهای پژوهشی افراد در پیشرفت علمی توجه می شود، افزود: در جشنواره بررسی می شود که چقدر مقالاتی که ارائه شده منجر به پیامد شده اند؛ پیامد می تواند یک دانشی باشد که به صنعت رفته و یا تغییری در فرآیندهای درمانی ایجاد کرده است.
    وی با بیان اینکه استنادات بین  المللی به مقالات هم از اهمیت ویژه ای برخوردار است، افزود: دبیرخانه جشنواره رازی، سوابق پژوهشی شرکت کنندگان را در طول هشت سال گذشته مورد بررسی قرار می دهد، به همین دلیل افراد فقط هر هشت سال اجازه شرکت در جشنواره را دارند.
    این فوق تخصص بیماری ها و جراحی شبکیه چشم، ادامه داد: در این سالها تلاش کردیم دانش خود را نسبت به برخی از بیماری های چشم در کشور خود  بالا ببریم و خصوصیات آن بیماری ها را برای اولین بار در ایران تعریف کردیم.
    وی افزود: در هشت سال گذشته تحقیقاتی انجام شد که به طور مشخص منجر به دانستن پاتوفیزیولوژی بیماری ها شده. به عنوان مثال در انسداد عروقی شبکیه یکسری ابزارهای جدید چشم پزشکی آمده که این ابزارها خیلی به ما کمک کرد تا بتوانیم زیربنای بیماری ها را بهتر بشناسیم.
    دکتر قاسمی گفت: حدود ۱۸۰ مقاله از سال ۲۰۰۶ حاصل فعالیتهای پژوهشی اینجانب بوده که نزدیک به صد مقاله آن مربوط به هشت سال اخیر است. تقریبا بخش عمده ای از این مقالات این خصوصیت را داشته که بتواند تغییری در نگرش قبلی ایجاد کند. یکی خیلی بنیادی تر بوده یکی جزئی تر، ولی نهایتا تغییراتی ایجاد کرده اند.
    وی با بیان اینکه شرایط محیط قطعا در رشد آدم ها مؤثر است، خاطر نشان کرد: علاوه بر تلاشی که انسان انجام می دهد، شرایط محیط هم کمک می کند. بنابراین حضور و حمایت اساتید بزرگ در گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران و همچنین همکاری دانشجویان در این موفقیت بسیار موثر بوده است.
     
    به نقل از : سایت جشنواره تحقیقاتی علوم بینایی رازی  و روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران

     

    دکتر خلیل قاسمی فلاورجانی محقق برگزیده رتبه سوم گروه علوم بالینی و سلامت جشنواره رازی

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     


    دکتر خلیل قاسمی فلاورجانی محقق برگزیده رتبه سوم گروه علوم بالینی و سلامت جشنواره رازی

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     


    دکتر خلیل قاسمی فلاورجانی محقق برگزیده رتبه سوم گروه علوم بالینی و سلامت جشنواره رازی